Køb hus i Malaga – Las Cascadas de Mijas Golf

Med Skandinavisk kvalitet og minimalistisk design, har vores arkitekter tegnet et hus med de bedste standarder indenfor energieffektivitet og materialer.

Alle vinduer, og glas skydedøre, er med højkvalitets aluminiumrammer og tredobbelt termoglas med UV filter, så solens stråler bliver holdt ude om sommeren, og huset er godt isoleret for kulden om vinteren.

De store moderne sandfarvede fliser går igen inde og ude, så terrassen og huset flyder elegant sammen. Der er gulvvarme, med vand, i hele huset, for at sikre et behageligt og sundt indeklima hele året rundt.

Vi er stolte af at have lanceret det første hus i Las Cascadas de Mijas Golf, og ser frem til at byde dig og din familie velkommen.

Huse & Plantegninger

HUSE
Las Cascadas de Mijas Golf er et unikt Skandinavisk projekt, med 8 huse, beliggende med en fantastisk udsigt over Mijas bjergene og golfbanerne.
Husene har privat infinity pool og bygges i 2 forskellige layouts (Layout A eller B)

Priser
Husene koster fra € 795,000,-

FÅ TILSENDT BROCHURE

LAYOUT A
Denne planløsning har 4 soveværelser + 1 soveværelse i annekset under garagen, men stadig med stort åbent køkken-alrum ved terrassen og poolen.

BUILT SIZE 390 m2
HOUSE: 165 m2
TERRACE: 35 m2
BASEMENT 200 m2
ANNEX: 25 m2
INFINITY POOL: 10x4 meter

BEDROOMS: 4 + 1
BATHROOMS: 2 + 1

LAYOUT B
Denne planløsning har åbent køkken-alrum og et stort master soveværelse. Soveværelset er rummeligt og har walk-in skab og separat bruser, badeværelse og toilet.
Huset har derudover 2 soveværelser + 1 soveværelse i annekset under garagen.

BUILT SIZE 390 m2
HOUSE: 165 m2
TERRACE: 35 m2
BASEMENT 200 m2
ANNEX: 25 m2
INFINITY POOL: 10x4 meter

BEDROOMS: 3 + 1
BATHROOMS: 2 + 1

Placering

Husene ligger nord for Fuengirola, kun 20 min fra Malaga lufthavn, med en fantastisk udsigt over Mijas bjergene og golfbanerne.
Mijas Golf er et meget populært område med god atmosfære og 2 fine 18 hullers golfbaner, Los Lagos og Los Olivos, kun få hundrede meter fra husene.

Materialer

Husene har store moderne sandfarvede fliser både inde og ude, snedkerlavede døre og skabe, indbyggede spots, og lange lysinstallationer, samt vaske i lokale sandsten, og Grohe sanitet. Det hvide stilrene køkken er ligeledes med lokale sandsten som bordplade, og alle hvidevarer er moderne integrerede Siemens produkter.

Køb hus i Spanien, Malaga

Malaga er en by, som mange drømmer om at komme til at bo i. Men drømmen kan hurtigt blive realiseret ved at tage kontakt til Spanisun. Vi er en dansk virksomhed, der designer og bygger boliger i blandt andet Malaga. Gennem hele kæden er der danskere med, da det først og fremmest er skandinaviske arkitekter og danske bygherrer, der står bag projektet. På den måde vil du opleve den samme tryghed, som når du køber hus i Danmark. Forskellen består blot i, at huset ligger i mere eksotiske og lækre omgivelser, man vil kunne nyde hver dag.

Husene er flotte og eksklusive, og deres beliggenhed er ligeledes unikke, hvilket også er vigtigt at tage i betragtning. Designet er minimalistisk og skandinavisk, hvilket naturligvis bærer præg af arkitekternes baggrunde. Dette design er beholdt, da det først og fremmest er meget moderne, men det passer også godt ind i den type af boliger, som vi hos Spanisun udbyder.

Malaga er en by med mange muligheder

Malaga er en af de skønneste byer i Spanien, hvis man spørger mange af de turister, der hvert år aflægger den et visit. Nogle siger sågar, at de godt kunne tænke sig at bo i Malaga, da der er så mange gode muligheder. Det er også en god mulighed at komme til at bo i Malaga, hvis man indgår et samarbejde med Spanisun.

Indledningsvist er det vigtigt at tage i betragtning, at rejsen fra Danmark til Malaga er forholdsvis enkel, og der går direkte fly fra danske lufthavne og til lufthavnen i Malaga. Hos Spanisun får man den ekstra fordel, at husene ligger omtrent 20 kilometer fra lufthavnen i Malaga. Det giver den fordel, at man hurtigt kan komme hjem til Danmark for at besøge familie, venner og lignede, mens det omvendt også er let for familie og venner at tage den modsatte vej, hvis dette skulle blive en nødvendighed. Rejsen mellem Danmark og Malaga er altså ikke så lang, som man skulle tro, hvilket er endnu et godt incitament for, at man kan købe en bolig hos Spanisun.

Malaga er også en by, der byder på utroligt meget kultur. Der er blandt andet det legendariske Pablo Picasso museum, hvilket er meget oplagt, da Malaga er kunstnerens fødeby. På museet får man et godt indblik i Picassos liv, da der udstilles nogle af hans værker og genstande fra hans liv. Derudover kan man også besøge Alcazaba, der er et maurisk fort, der daterer sig helt tilbage til 700-tallet. I datiden fungerede dette fort som et palads for herskerne i Malaga, og der er her en hel del forskellige ting, man kan få på opleveren. Malagas katedral er også noget af det, mange refererer til, når man skal beskrive de største kulturoplevelser i Malaga. Denne hedder La Manquita, og denne bærer både på gode historier og særdeles flotte monumenter og byggearbejde.

Dette er blot et meget lille udpluk af myriaden af kulturoplevelser, der er at opleve i Malaga. Man kan dog ikke snakke om oplevelser i Malaga uden at nævne de flotte strande, der er mulige at finde i den flotte spanske by. Der er Playa del Campo de Golf, Playa de Guadalmar, Playa de la Caleta og mange andre, som alle er flotte strande, man bør besøge, når man er i Malaga.

Spanisuns planløsninger

Malaga er altså en flot og dejlig by, der byder på mange forskellige kulturelle oplevelser. Det har vi hos Spanisun luret, og vi har derfor valgt at tegne og bygge nogle huse, som er flot beliggende med en god udsigt over Mijas bjergene og de frodige golfbaner, der ligger i dette område. Mijas Golf er et af de absolut mest populære områder på Costa del Sol beliggende blot 10 minutter til vandet i smørhullet mellem Malaga og Marbella. Tæt på finder du også skønne byer som Benalmádena, Torremolinos, Fuengirola og Calahonda. Området byder på en unik kombination af turister og fastboende, så man både opnår den afslappede feriestemning og det autentiske Sydspanien. Det er ligeledes et område, hvor det er svært at opstøve huse, der er til salg. Men det har du nu mulighed for via Spanisun.

Vores huse er helt unikke og udelukkende et skandinavisk projekt med pool på terrassen. Der er to forskellige planløsninger:

  • Layout A
  • Layout B

Layout A er bestående af 4 soveværelse samt 1 soveværelse i annekset under garagen, hvormed der altså kan være plads til en stor familie i en sådan bolig. Derudover er der et stort og meget åbent køkken-alrum ved terrassen, hvor poolen er i forlængelse af. Det åbner mulighederne for, at man kan leve i nogle flotte omgivelser med egen terrasse og pool. Der er tale om en husstørrelse på 225 kvadratmeter samt en stor kælder og naturligvis terrassen og poolen.

Layout B er samme størrelse, men den er blot bygget op på en lidt anden måde. Her er der et master-bedroom, som er større end de 3 øvrige soveværelser i huset. Her skal det nævnes, at et af soveværelserne er i annekset under garagen efter det samme princip som i layout A. De to layouts adskiller sig dog fra hinanden ved det store soveværelse, som giver muligheder for walk-in closet, mens der er et badeværelse tilhørende kun dette badeværelse. Samlet set er der her 4 værelser samt 3 badeværelser. Der er altså et værelse mindre end i layout A, men der er til gengæld et af værelserne, der en del større end de andre.

Det æstetiske og praktiske går hånd i hånd

Det generelle boligmarked i Spanien er præget af mangelfulde byggerier – langt fra de energivenlige huse, der eksempelvis opføres i Danmark. Hos Spanisun har det derfor fra start været ambitionen, at skal huse i smukt design, men som samtidig scorer topkarakter på skalaen over energieffektivitet. Der er naturligvis valgt materialer i forhold til, at det skal se pænt ud og klæde boligen og dens design. Materialerne er naturligvis også valgt i forhold til, at de skal være solide og have en lang holdbarhed. Derudover er der også valgt nogle solide vinduesrammer i aluminium, hvilket giver et fast skelet omkring det tredobbelte lag af termoglas. Termoglasset er produceret således, at solens stråler ikke skaber varme i boligen om sommeren, mens der om vinteren stadig er godt isoleret, hvilket er et særsyn i mange spanske feriehuse. Det er altså på den måde, Spanisuns arkitekter har valgt materialer, således det praktiske og æstetiske i boligen begge bliver opfyldt optimalt. Så hvis du drømmer om en bolig i Malaga, hvor du er omringet af kultur, flotte strande og godt vejr, er der god sandsynlighed for, at du skal tage kontakt til os.

Køb hus i Spanien

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse i et hus fra Spanisun i skønne Mijas Golf ved Malaga. Du vil utvivlsom opleve en herlighedsværdi ved at stå op til en betagende udsigt, mærke det behagelige klima, og bevæge dig rundt i et topmoderne hus. Men herlighedsværdien er ikke den eneste grund til at købe et hus i Malaga. Det kan nemlig også vise sig at være en rigtig god investering. Qua den sunde økonomi og det lave renteniveau, kan det ende med at give en økonomiske gevinst, den dag du evt. sælger huset videre. Samtidig er der optimale muligheder for udlejning af disse eftertragtede huse, og udbuddet af spanske firmaer til vedligeholdelse er stort og yderst konkurrencedygtig på prisen.

Du kan med andre ord både udleve din drøm om at købe et hus i Malaga og samtidig ende med at gøre en god forretning.

Hos Spanisun glæder vi os meget til at vise dig disse eksklusive ferieboliger, som kan ende med at blive dit.

Ja tak! Send mig materiale om boligerne

Bestil en salgsopstilling, så du i ro og mag kan læse om projektet.